Vrienden van DFC begonnen aan jaarlijkse vissessie in Tsjechië

10 juni 2007 689x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vrienden van DFC begonnen aan jaarlijkse vissessie in Tsjechië

Het illustere gezelschap DFC’ers dat al jaren onder de naam Vrienden van DFC met elkaar optrekt en direct of indirect opkomt voor de belangen van DFC, verblijft sinds vrijdagavond weer in Tsjechië. Het team onder de inspirerende leiding van Jan Breet houdt daar elk jaar een enkele dagen durend viskamp.


De vrienden verblijven in de plaats Tri Sekery U Mar Laz, 825 km van het DFC-veld. Eén van de grote animatoren van het festijn, Arie Evers, ontbreekt deze keer in Tsjechië vanwege een beenkwetsuur, dat hem al enige tijd in het gips houdt. Jan Breet: ,,Jammer voor de ploeg, maar we zullen zeker contact met hem houden wat betreft de vangsten.”


De visfanaten zijn met eigen vervoer afgereisd. ,,Met een transportbus – Dodge RamVan – voor al onze visspullen en de traditionele ijskast”, aldus Jan Breet. Hij heeft nu al een paar hectische dagen achter de rug. ,,Donderdag trouwde mijn dochter en vrijdagmorgen vroeg moest ik alweer uit de veren voor de reis naar Tsjechië”.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com