Uit enquête DFC-site blijkt: Meerderheid steunt voorstel Johan Cruijff

10 juni 2007 618x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Uit enquête DFC-site blijkt: Meerderheid steunt voorstel Johan Cruijff

Meer dan de helft van de deelnemers aan de recente enquête van de website van DFC steunt het idee van Johan Cruijff om Nederlandse betaalde clubs te verplichten minimaal zes vaderlandse spelers op te stellen. De voetbalgrootheid lanceerde zijn voorstel onlangs in De Telegraaf.


Totaal 171 website-bezoekers brachten de voorbije dagen hun stem uit. Van hen waren er 94 (55 procent) het met Cruijff eens. De stelling waarop kon worden gereageerd luidde: Johan Cruijff wil dat alle 38 betaalde clubs in Nederland voortaan tenminste zes Nederlandse spelers opstellen in hun basis. Dan gaat Nederland vanzelf weer voorop lopen, stelt hij in De Telegraaf. Wat vindt u?


De uitslag:


55,0 procent (94 stemmen): Prima voorstel. Nederlands voetbal moet Nederlands blijven.


36,8 procent (63 stemmen): Onzin. Clubs moeten gewoon hun sterkste spelers (kunnen) opstellen ongeacht hun nationaliteit.


8,2 procent (14 stemmen): Weet niet.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com