Stem van het Weekend brengt groot verhaal over Spaanse ‘donateur’ van DFC

22 juni 2007 1784x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Stem van het Weekend brengt groot verhaal over Spaanse ‘donateur’ van DFC

In het Dordtse weekblad De Stem van het Weekend van vrijdag 22 juni prijkt een paginagroot verhaal over het Dordtse horeca-echtpaar Ben en Carla van Veen dat al zestien jaar succesvol zaken doet aan de Costa del Sol. Beiden verlieten in 1991 Dordrecht om in het zuiden van Spanje een nieuw (horeca)ondernemersbestaan op te bouwen. Daar zijn ze goed in geslaagd, blijkt uit het verhaal.


Ben en Carla werden eind mei in hun fraaie woonstek La Carihuela aan de diepblauwe Middellandse Zee geïnterviewd door de in DFC-kringen niet onbekende Don Fredo. Tot voor zijn vertrek naar Spanje voetbalde Ben jarenlang bij DFC, evenals zijn oudste zoon Maurice die ook in Spanje bivakkeert.


Vader en zoon, tegenwoordig actief in elektronica (internet, breedbeeld-tv) houden nog altijd de gang van zaken bij DFC bij, voornamelijk via de website. In hun succesvolle Spaanse restaurant ’t Karrewiel hing ook jarenlang een DFC-vaantje. Vorig jaar meldden ze zich met hun nieuwe bedrijf Bemacompsat aan als subsponsor van DFC 1. Dat werd geregeld door DFC’s Ton Lucas die en passant ook nog wat horecazaken in La Carihuela ‘strikte’ voor reclame op de slideshow in het DFC-gebouw.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com