Sijm Beuk benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

10 juni 2007 1148x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sijm Beuk benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Burgemeester R. Bandell van Dordrecht reisde vandaag met een speciale opdracht naar het KNVB-bastion in Zeist, meldt Jan van der Straaten.


,,Aan het einde van het voorwoord van de voorzitter tijdens de Algemene Vergadering Amateur Voetval (AVAV) schorste voorzitter Hans Lesterhuis de vergadering om de burgemeester de gelegenheid te geven de versierselen uit te reiken behorende bij het Koninklijk Besluit om Sijm Beuk te benoemen tot Ridder in de orde van Oranje Nassau. Een geweldige lijst van verdiensten van Sijm als vrijwilliger in de afgelopen decennia waren hiervoor de aanleiding”, aldus Jan van der Straaten, die lange tijd voorzitter was van DFC en tegenwoordig lid is van het KNVB-parlement.


Sijm Beuk is een bekende Dordtenaar, met veel verdiensten voor de voetbalsport. Hij was speler van ODS, trainde diverse clubs en ontpopte zich ook als een uitstekend bestuurder onder meer bij de Sportraad Dordrecht en de KNVB. Vanwege het bereiken van de zg. leeftijdsgrens (70 jaar) heeft Sijm zijn taken bij de KNVB moeten opgeven.


Met de kersverse Koninklijke onderscheiding (zie foto) op zak zijn Sijm en zijn vrouw overigens zondagmorgen begonnen aan een tiendaagse vakantie.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com