Selecties DFC 1 en A1 klussen zaterdag aan de eigen accommodatie

6 juni 2007 675x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Selecties DFC 1 en A1 klussen zaterdag aan de eigen accommodatie

DFC 1 en A1 slaan komende zaterdag 9 juni aan het klussen op het DFC-complex. Vanaf half tien ’s morgens knappen de spelers de eigen accommodatie op. Dat gebeurt onder toezicht van trainer Laurens Gerlich, die verstand heeft van klussen. Hij is opzichter in de bouw.


Gerlich: ,,We gaan onder meer hier en daar wat (bij)verven, heggen snoeien en bekers poetsen. Voor het eerste duurt dat karwei tot zo’n een, twee uur ’s middags. De A-junioren stoppen wat eerder, omdat ze om twaalf uur gaan trainen. Hun trainer Frank Zwakhals heeft me gezegd dat hij in elk geval al om half tien present is om ook zijn steentje bij te dragen”.


Dat wordt dus relatief vroeg uit de veren voor de heren klusjesmannen van het eerste en van A1. Maurice de Hond is in elk geval niet aanwezig zodat de klusjesheren zich niet hoeven te vermommen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com