Reclamewand is weer een mooi glanzend visitekaartje

18 juni 2007 684x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Reclamewand is weer een mooi glanzend visitekaartje

Vrijwilligers hebben de voorbije weken weer stevig meegewerkt aan het opknappen van de entourage van het hoofdveld van DFC. Onder anderen Jan Sebes, Kees Schriek en Cees Bel namen het snoeien van de heggen voor hun rekening.


En passant werd de reclamewand achter het Reeweg-goal gerenoveerd. De wand is nu opgetrokken uit versterkt materiaal waardoor er geen gaten meer in kunnen vallen als verdwaalde schoten op doel tegen deze boarding ploffen. Vorig jaar nog sloegen zulke ballen letterlijk grote gaten in de wand. En aangezien er nogal eens werd mis geschoten leidde dat tot een onooglijke gatenkaas. Nu is dat vrijwel onmogelijk.


Door de glanzende buitenlaag ziet de wand er ook nog eens stralend uit, vooral in de zon. Kortom – er is weer sprake van een mooi bijzonder  visitekaartje van de club.


Overigens staat het nabijgelegen grote parkeerterrein van buurman FC Dordrecht sinds enkele dagen vol caravans en campers. De exploitanten van de Dordtse kermis die tot eind deze week draait, bivakkeren er waardoor het net lijkt alsof FC Dordrecht campinghouder is geworden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com