PRESENTATIEDAG (5): Twaalf spelers erbij – vijf kiezen voor andere clubs

1 juni 2007 1871x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor PRESENTATIEDAG (5): Twaalf spelers erbij – vijf kiezen voor andere clubs

Voor de DFC-selecties (senioren en A-junioren) hebben zich op de eind mei gehouden overschrijvingsdagen twaalf nieuwe spelers aangemeld. Tegen de komst van dit twaalftal stond het vertrek van vijf spelers.


Nieuwkomers in het nieuwe seizoen zijn: Maarten Zilverschoon (SC Amstelwijck), Marcel Marges (Schiebroek), Marco Nieuwkoop (Oranje Wit), Arvind Ramesar (RCD A1), Marlon Kramer (RCD A1), Dennis Suijkerbuik (RCD), Robbie Korn (EBOH), Ruben Schot (EBOH A1), Joeri Goossens (SC Reeland) en routinier-veteraan  Daaf Stok (SC Reeland-zaterdag). Davut Sahan (foto) en Coskun Altintas, die DFC vorig seizoen verlieten maar geen nieuwe club vonden, complementeren het twaalftal.


Vijf spelers van DFC lieten zich overschrijven naar andere clubs. Steve Rokette (DFC 2) vertrok naar SC Reeland / SC Emma-zaterdag, Frederik Mastenbroek en Ebu Ozturk (beiden DFC A1) kozen voor ASWH 2 en Sadik Karasahin en Emrah Kaya stapten over naar SC Reeland / SC Emma-zondag.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com