PRESENTATIEDAG (4): Hoezo stille zomerzaterdag?

23 juni 2007 649x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor PRESENTATIEDAG (4): Hoezo stille zomerzaterdag?

Niet alleen de presentatie van de DFC-selecties voor het nieuwe seizoen bepaalde vandaag de drukte op het DFC-complex. In de sportzaal en op het parkeerterrein was het op de eerste zaterdag van de zomer van 2007 een drukte van jewelste. Hoezo stille zaterdag?


In het stadion van buurman FC Dordrecht organiseerde showkorps Jubal een Europese kwalificatiewedstrijd. De sportzaal van DFC werd door Jubal, waarmee DFC van oudsher goede banden heeft, gebruikt voor de opslag van instrumenten en showkleding.


In de kleedkamers was selectiespeler Marcel van Nes druk bezig met het schilderen van muren en banken zodat die er weer pico bello komen uit te zien. Tegelijkertijd repareerde Cees van Woerkom van de begeleidingscommissie DFC 1 op verzoek van talrijke selectiespelers het populaire tafelvoetbalspel in de kantine.


Arie Evers, technisch coördinator, was ook persoonlijk blij dat verzorger Hans van de Berg present was. Arie kampt nog altijd met naweeën van een beenoperatie en deed om het genezingsproces te versnellen een beroep op de helende handen van Hans.


Bijgaand een kleine fotografische sfeerreportage van DON FREDO

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com