PRESENTATIEDAG (3): DFC 2 ziet Mark Noorlander op krukken strompelen

23 juni 2007 936x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor PRESENTATIEDAG (3): DFC 2 ziet Mark Noorlander op krukken strompelen

DFC 2 dat vorig seizoen knap presteerde en op de slotdag van de competitie zelfs een wereldprestatie leverde door kampioenskandidaat Oranje Wit te verslaan, zal naar het zich laat aanzien met de zelfde basis deelnemen aan de nieuwe competitie.


Het gezellige team zal worden geleid door ‘opa’ Johan Mol, vader en zoon Jan en Ronald van Pelt en Mark Noorlander. De laatste kampt met een knieblessure die operatief ingrijpen (meniscus) vereist en liep zodoende vandaag tijdens de presentatie van de selectie voor het nieuwe seizoen op krukken. Veel gestelde vraag aan Mark: In welk van de drie benen ziet het probleem?


Het tweede, dat nog een eigen trainer hoopt te kunnen regelen voor het nieuwe seizoen, beschikt zoals bekend sinds kort ook over een eigen website.


http://www.dfc-2.startbewijs.nl/

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com