PRESENTATIEDAG (2): Dinsdag 31 juli eerste officiële training nieuwe seizoen

20 juni 2007 648x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor PRESENTATIEDAG (2): Dinsdag 31 juli eerste officiële training nieuwe seizoen

Op dinsdag 31 juli om half acht ’s avonds begint de training van DFC’s eerste selectie voor het nieuwe seizoen. Op zaterdag 4 augustus is er een speciale Trainingsdag die begint om elf uur ’s morgens.


De eerste oefenwedstrijd wordt gehouden op donderdag 9 augustus tijdens het SC Emma-toernooi op het Sportpark Reeweg. De tegenstander is nog niet bekend. Twee dagen later volgt de tweede wedstrijd op dit toernooi.  Ook op die zaterdag 11 augustus – speelt de basisselectie van DFC in elk geval een oefenwedstrijd tegen Herovina.


Enkele dagen later begint het DFC 124 Toernooi. Op de eerste speelavond (dinsdag 14 augustus) speelt DFC om acht uur tegen Oranje Wit. Twee dagen later, op donderdag 16 augustus – de officiële verjaardag van DFC – wordt het toernooi voortgezet met DFC – FC Dordrecht Beloftes (20 u).


Voor de KNVB-beker komt op de zaterdagen 18 en 25 augustus in principe zowel DFC 1 als DFC 2 in actie. Voor deze cup wordt ook een doordeweekse wedstrijd vastgesteld. De tegenstanders zijn overigens nog niet bekend.


De competitie 2007-2008 voor DFC 1 en DFC 2 begint op zaterdag 1 september. Wie de tegenstander is op de openingsdag, is nog onbekend.


* Zoals bekend speelt DFC 1 ook komend seizoen in de vierde klasse C, waarin het dertien tegenstanders treft en dus 26 wedstrijden moet spelen. Volgens de KNVB-site wordt de indeling van alle overige DFC-(jeugd)teams rond de 20ste juli bekend gemaakt.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com