Oud-DFC-trainer Piet de Visser na zesde operatie weer snel op de tribune

12 juni 2007 727x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Oud-DFC-trainer Piet de Visser na zesde operatie weer snel op de tribune

Oud-DFC-trainer Piet de Visser  is vorige week met spoed in een Nederlands ziekenhuis geopereerd. De Visser is al geruime tijd hoofd-scout van Chelsea en PSV. Bij de 71-jarige De Visser werd een turmor uit de onderbuik weggehaald.


Het was zijn zesde operatie. Hij kreeg eerder al vijf by-passes en werd geopereerd aan kanker in slokdarm en maag. Tot verbazing van de dokteren zat de scout maandagavond al op de tribune bij de jeugdinterland Tsjechië – Engeland (EK) in Arhem. De Visser: ,,Het gras en de bal vormen voor mij het beste medicijn”.


Piet de Visser was in de jaren zestig trainer van DFC. Hij leidde de ploeg naar het kampioenschap in de toenmalige tweede divisie, later gevolgd door promotie naar de eerste. Oktober vorig jaar was hij eregast op de reünie van DFC. Eerder dat jaar ontving hij een groot gezelschap leden van de Sociëteit DFC in het PSV-stadion in Eindhoven. Daar ontmoette hij na vele jaren weer DFC”s beschermheer Wim Verzijl, die hem als voorzitter indertijd aantrok als trainer van DFC. In Eindhoven ontving De Visser als dank voor zijn gastheerschap ook nog een clubdas van DFC (zie foto).


BRON AD DE DORDTENAAR 120607


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com