Ook DFC volop present bij Europees succes Jong Oranje

24 juni 2007 662x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ook DFC volop present bij Europees succes Jong Oranje

In het Groningse stadion Euroborg waren gisteravond ook diverse DFC’ers aanwezig. Ook zij genoten volop van Jong Oranje dat zijn Europese titel prolongeerde met een klinkende zege op Servië (4-1).


Archivaris Arie Heijstek, die ook Oranje’s openingswedstrijd van het toernooi onder meer voor de website van DFC volgde, had gisteren zijn camera opnieuw meegenomen. In de Euroborg ontmoette hij oud-DFC-voorzitter Jan van der Straaten (sinds enige tijd ‘parlementslid’ bij de KNVB) en Johan Vugts die lang geleden elftalbegeleider was bij DFC. Bij de ingang van het stadion lieten ze zich voor de website van DFC fotograferen.


Website-eindredacteur Fred van Dongen: ,,Arie wederom bedankt voor je bijdrage. Jong Oranje gaat volgend jaar door dit succes naar de Olympische Spelen. En je weet het: vanuit China kun je ook foto’s doorsturen. Dat zou fantastisch zijn!”


Onder de toeschouwers bevond zich ook Bert Boogert van de sponsorcommissie van DFC en inmiddels ook lid van het algemeen bestuur van DFC. ,,Via de zaak een Skybox met wat relaties”, meldt Bert die ook secretaris is van DFC`s populaire carnavalsgilde Nar Veure.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com