Nog even en de lange, grote vakantie begint

5 juni 2007 632x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nog even en de lange, grote vakantie begint

Het seizoen zit er op een enkel oortje na op. Komende zaterdag 9 juni is er nog een Grote Klusdag voor de spelers van het eerste en van A1. De laatsten ronden het geklus af met een training.


Op zaterdag 23 juni presenteert de nieuwe, uitgebreide DFC-selectie zich. Spelers die in aanmerking komen voor het eerste maken dan kennis met elkaar, voor zover dat overigens nodig is. Op maandag 25 juni volgt dan de algemene ledenvergadering. Daarna begint dan de lange grote vakantie.


Voor de DFC-kabouters zit het seizoen er hoe dan ook nu al op. Op zaterdagmorgen 26 mei beleefden ze de laatste training van het seizoen 2006-2007. Ze werden getrakteerd op ijsjes. Kabouter-moeder José de Kloe was er bij met camera en stuurde bijgaande beelden op van die laatste sessie. Op de Familiedag van afgelopen zaterdag kwamen de kleintjes overigens opnieuw in actie, maar die bijeenkomst kende een puur speels karakter.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com