Meeste deelnemers DFC-enquête: Doelsaldo bepaalt wie kampioen wordt

26 juni 2007 625x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Meeste deelnemers DFC-enquête: Doelsaldo bepaalt wie kampioen wordt

Meeste deelnemers DFC-enquête: Doelsaldo bepaalt wie kampioen wordt

Als ploegen in winstpunten gelijk eindigen op de eerste plaats, beslist het doelsaldo wie zich kampioen mag noemen. Dat saldo geeft immers de ware kracht van een ploeg weer.


Dat vinden althans de meeste deelnemers aan de meest recente enquête van de website van DFC. In totaal brachten 127 site-bezoekers hun stem uit. Geen van de drie opties behaalde overigens een absolute meerderheid.


De stelling luidde: Real Madrid en Barcelona zijn met even veel punten op de eerste plaats geëindigd in Spanje. Barcelona heeft een beter saldo, maar de titel gaat naar Real omdat in Spanje het onderlinge resultaat bepalend is en niet het doelsaldo. Wat vindt U?


De uitslag:


41,7 procent (53 stemmen): Verkeerd systeem. Doelsaldo moet bepalend zijn omdat dat de ware kracht van een team weergeeft.


37,0 procent (47 stemmen): Bij gelijk eindigen op de eerste plaats moet altijd een beslissingswedstrijd volgen.


21,3 procent (27 stemmen): Prima systeem. Real won thuis met 2-0 van Barcelona en speelde uit 3-3 gelijk. Onderling was Real dus de betere.Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com