LEDENVERGADERING (4): Jubileumboek bij 125-jarig bestaan in 2008

26 juni 2007 676x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LEDENVERGADERING (4): Jubileumboek bij 125-jarig bestaan in 2008

Op 16 augustus 2008 bestaat DFC 125 jaar. De viering zal gepaard gaan met het uitbrengen van een jubileumboek, waarvoor in eerste aanleg Ger Hüsen en archivaris Arie Heijstek tekenen. DFC zet daarmee een traditie voort. Ook onder meer bij het 50- , 75- en 100-jarig bestaan werd een boekwerk vol (oude) foto’s, anekdotes en geschiedschrijving uitgebracht.


Het boek, waarbij gestreefd wordt naar maximale kostendekking uit sponsorbijdragen, zal zo’n 50 euro per exemplaar kosten, zo besloot de ledenvergadering maandagavond. Met een deel van de opbrengst worden jubileumfestiviteiten betaald. Het restant wordt aangewend om clubschulden af te lossen.


De festiviteiten moeten nog worden verfijnd, maar primair wordt gedacht aan een receptie, een feestavond in de eigen sportzaal, een nederlaagserie voor het eerste en diverse jeugdtoernooien.  Op vrijdagavond 15 augustus 2008 zal er in het clubgebouw een bijzondere Oudejaarsavond worden gehouden.


DFC is de oudste vereniging van het district Zuid I van de KNVB en de op vier na oudste club van Nederland. Omdat DFC in 1883 begon als voetbal- en cricketclub, wordt ook gedacht aan de bijzondere cricketwedstrijd tijdens de jubileumviering.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com