LEDENVERGADERING (3): Bestuur met drie nieuwkomers weer op sterkte

26 juni 2007 725x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LEDENVERGADERING (3): Bestuur met drie nieuwkomers weer op sterkte

Het bestuur van DFC bestaat sinds maandagavond weer uit zeven personen. De ledenvergadering gaf unaniem bestuursmandaat aan Willy Versteeg (secretaris), Bert Boogert (commerciële zaken) en Rens Vuik (kantinezaken). Willy Versteeg volgt Lambert Janssen op die in februari plotseling overleed. Zij was al enige maanden secretaris ad interim.


Het bestuur bestaat nu uit: Ad van Dongen (voorzitter en penningmeester a.i.), Henk Nieboer (vice-voorzitter en evenementen),  Willy Versteeg (secretaris), Bert Huijbens (jeugd), Peter Louwman (accommodatie), Bert Boogert en Rens Vuik.


De ledenvergadering stemde ook in met de vorming van een zg. Commissie van Advies en Ondersteuning (CAO). De leden van deze commissie vormen een soort raadgevende en uitvoerende raad. Ze wonen tevens afhankelijk van de agenda vergaderingen van het bestuur bij. In de cao-commissie nemen zitting Ger Hüsen, Pleun van Gelderen, Cees van der Sluis en Fred van Dongen. Oud-gediende Dick Groenewoudt heeft zich verder beschikbaar gesteld als administrateur.


De ledenvergadering verliep buitengewoon vlot. De agendapunten leidden nauwelijks tot vragen en discussie. Aan het begin van de vergadering werd een minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan in de voorbije maanden overleden DFC-getrouwen: Lambert Janssen, Henk Nodelijk, Jilles den Breeker en de vrouw van Jan Schuurman.


Het Plan van Aanpak van clubbegeleider Roy Loos kreeg eveneens unanieme instemming. De beamer-presentatie geïllustreerd met actuele foto’s van het recente succes van Jong Oranje gaf een duidelijk beeld van wat KNVB en gemeente beogen met de overeenkomst die ze vrijdag jl. tekenenden met DFC. De taak van Roy Loos, die drie jaar lang acht uur per week ‘kosteloos’ beschikbaar is voor DFC, is gericht op het revitaliseren van DFC. Daarbij moet primair worden gedacht aan aanwas van nieuwe leden en versterking van het vrijwilligerskorps.


Uit de voorlopig jaarcijfers en de begroting voor het nieuwe seizoen bleek dat DFC financieel weer op het goede pad zit. Niettemin zal er toch een sterkte-zwakte-analyse worden gemaakt van de club.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com