LEDENVERGADERING (2): Arie Evers zoekt nog zestal A-junioren

26 juni 2007 2058x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LEDENVERGADERING (2): Arie Evers zoekt nog zestal A-junioren

DFC neemt in het nieuwe seizoen met vijf seniorenelftallen deel aan de competitie. DFC 1, 2 en 3 komen in de zg. A-categorie (primair prestatief gericht). Dat vertelde technisch coördinator Arie Evers (foto) maandagavond op de ledenvergadering.


Hij deed evenals jeugdvoorzitter Bert Huijbens een ferm beroep op alle DFC’ers om alsnog vijf of zes A-jeugdspelers te vinden en te ‘strikken’ om volgend seizoen het DFC-shirt aan te trekken. ,,We hebben nu te veel spelers voor één A-jeugdteam en net te weinig voor twee A-teams. Misschien kennen jullie nog oud-spelers die nu 17 of 18 jaar oud zijn, nog niet bij een andere club lid zijn en best weer bij DFC willen spelen”, aldus Evers. Hij werd in 1981 lid van DFC, maar was de laatste jaren actief bij SC Reeland. ,,Maar ik ben blij weer hier te zijn”, verklaarde de technisch coördinator. ,,Er is veel te doen, maar als we het enthousiasme van bijvoorbeeld kabouters en F-jes kunnen uitbouwen, komt alles op z’n pootjes terecht”, zo lichtte hij het belang van zijn taak toe.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com