LEDENVERGADERING (1): Kaboutervaders gaan op trainerscursus

26 juni 2007 762x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LEDENVERGADERING (1): Kaboutervaders gaan op trainerscursus

Jeugdvoorzitter Bert Huijbens deelde maandagavond tijdens de ledenvergadering mee dat DFC in het nieuwe seizoen met een of twee A-juniorenteams, een elftal C-junioren, twee D-teams, een E-ploeg en drie F-teams aan de competities deelneemt.


Verder bestaat de kaboutergroep volgend seizoen voorlopig uit zo’n 25 jongens en meisjes. ‘Kabouter-vader’ Gert-jan van Es zal zich voor deze groep blijven inzetten ondanks dat hij doorschuift naar de F-jeugd. Vaders van kabouters en F-pupillen gaan in het najaar een speciale trainerscursus (F-module) volgen. De belangstelling is zo groot dat de cursus waarschijnlijk bij DFC wordt gegeven door een KNVB-trainer. De cursus past in het Plan van Aanpak waarin DFC, KNVB en gemeente Dordrecht onder leiding van clubbegeleider Roy Loos samenwerken.


De training van de E-jeugd zal worden verzorgd door Marvin Langevoort en Arie Evers; John Besemer begeleidt deze groep. Patrick van de Wetering en Cees Rombout trainen gesteund door Achmed Amraoui de D-pupillen. De staf van de C-junioren zal bestaan uit Ruud Hendriks (trainer-coach) met assistentie van Johan van Ammelrooy en Vedat Ozdal.


Trainer-coach van de A-junioren, die in de hoofdklasse Zuid I spelen, wordt Frank Zwakhals. Zijn begeleidingsteam is nog niet rond, aldus jeugdvoorzitter Bert Huijbens.

FOTO’S EN TEKST LEDENVERGADERING: FRED VAN DONGEN

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com