Kroatische camping Erwin Loos opent voorjaar 2008 de poorten

13 juni 2007 886x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kroatische camping Erwin Loos opent voorjaar 2008 de poorten

Oud-jeugdtrainer Erwin Loos (DFC B1) en zijn vrouw Leontien hebben hun toekomst verplaatst naar Kroatië. Ze beginnen daar een campingbedrijf. Maar het zal nog eventjes duren voordat ze gasten kunnen ontvangen op hun camping Jezera.


Erwin in zijn meest recente Nieuwsbrief: ,,We hebben aardig wat te vertellen over de afgelopen maanden. Goed en minder goed nieuws. We zijn ondertussen alweer drie keer in Kroatië geweest en hebben de conclusie getrokken dat het beter is om rustig af te wachten tot alle vergunningen er zijn, voordat we verder gaan met ons campingplan. De administratieve molen draait, alleen rustig, we moeten nog wat geduld hebben!”


,,Dat betekent”, vervolgt Erwin ,,dat de opening van camping is verzet naar voorjaar 2008. Sorry kampeerders, nog een jaartje wachten. Ook op familiair vlak kregen we te maken met een grote tegenslag. In februari kregen we het vervelende nieuws dat mijn schoonmoeder (moeder van Leontien) darmkanker heeft. Na een heel spannende periode kunnen we nu zeggen dat het goed met haar gaat. Na een geslaagde operatie krijgt ze nu chemo-kuren die op dit moment nog geen al te vervelende bijwerkingen na laten. Ook is ze zelf erg positief, waar we heel trots op zijn.”


,,Waar we ook trots op zijn, is onze website. Sinds een paar maanden is deze online. We hebben hierop veel reacties gehad in het gastenboek, erg leuk!  Op de site kunnen jullie lezen hoe onze camping eruit zal gaan zien. Ons idee is een kleinschalige, gezellige, mooie camping met schone sanitaire voorzieningen, goede service en een gezellig klein café. Aan onze motivatie zal het niet liggen. Kroatië, we komen er aan!”


http://www.campingjezera.com


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com