Jeugdbestuur: Met alle culturen een leuke club maken

11 juni 2007 781x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jeugdbestuur: Met alle culturen een leuke club maken

Het jeugdbestuur van DFC heeft gisteravond de (bege)leiders en trainers van de C-junioren, de pupillen en de kabouters in het zonnetje gezet. Het was de bedoeling dat dit vrijdagavond jl. na  de Dordtse Avondvierdaagse zou gebeuren. ,,Dan hadden we dat kunnen doen tegen een decor van pupillen en kabouters wat toch altijd wat sfeervoller is”, aldus jeugdbestuurslid Hans Boogert.


De slotmars – de zg. feestelijke intocht – van de Vierdaagse werd evenwel voor het eerst in de 61-jarige geschiedenis van het wandelfestijn afgelast na een weeralarm. De ‘huldiging’ werd zodoende verplaatst naar maandagavond – zonder de aanwezigheid van de jeugdleden.


De jeugdleiders die een speciaal dankwoordje met cadeautje kregen van Hans Boogert vanwege hun inzet voor DFC in het afgelopen seizoen, waren Cees Rombout, Patrick van de Wetering en Achmed Amraoui (pupillen), Gert-jan van Es (kabouters) en Johan van Ammelrooy en Vedat  Özdal (C-junioren). Ook wedstrijdsecretaris Arie Hoornweg kreeg waarderende woorden en een flesje wijn ‘want hij is elke zaterdagmorgen aanwezig om het noodzakelijke te regelen en vaak ook het nodige commentaar aan te horen”. Met uitzondering van kabouter-chef Gert-jan (cadeaubon) kregen ook alle andere een flesje wijn.


Hans Boogert  noemde het ‘een groep mensen die DFC weer omhoog stuwen’. ,,Ze hebben er afgelopen seizoen aan bijgedragen dat  is aangetoond dat je met alle culturen een leuke club kunt maken”, aldus Boogert. Namens het jeugdbestuur gaven ook voorzitter Bert Huijbens en Gerard Peters door hun aanwezigheid blijk van waardering.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com