Gert-jan zwaait af: Maar ik blijf m’n gezicht laten zien bij de kabouters

13 juni 2007 1918x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gert-jan zwaait af: Maar ik blijf m’n gezicht laten zien bij de kabouters

Gert-jan van Es (44) – de clubvader van de DFC-kabouters  – houdt zich in het nieuwe seizoen qua training en begeleiding voortaan bezig met de F-pupillen.


Gert-jan: ,,Na twee geweldige jaren te hebben gehad bij de kaboutergroep is het moment daar om deze geweldige groep ‘een beetje los’ te laten. Begonnen in september 2005 met 5 kinderen is deze groep uitgegroeid tot een grote groep enthousiaste kinderen waarbij de gemiddelde trainingsopkomst tussen de 25 en 30 kinderen per keer was. Doordat in januari van dit jaar de eerste kabouters zijn doorgestroomd naar de F-pupillen hebben we net niet het aantal van 50 kabouters gehaald. Ook nu gaan er weer 11 kinderen door naar de F’jes. Daardoor nemen we aan de nieuwe competitie deel met drie F-teams. Maar er blijven nog ruim 25 kabouters over.”


Gert-jan vervolgt: ,, Ik wil graag van mijn kant iedereen bedanken die heeft meegeholpen om van de – voor de vereniging uitermate belangrijke – kaboutergroep een succes te maken. De vaders die met regelmaat bij de trainingen geholpen hebben. (Peter, Richard, Marc, Gerrit en Pleun). De sponsors die het financieel hebben mogelijk gemaakt om activiteiten te organiseren (Kreko, klaverjascommissie, begeleidingscommissie 1ste elftal). Een mijlpaal was ook het allereerste kaboutertoernooi (met dank aan Jan van der Straaten). Verder alle ouders die hebben geholpen bij de diverse activiteiten.”


,,Natuurlijk wens ik de groep voor komend seizoen heel veel succes en ik zal zeker met grote regelmaat mijn gezicht laten zien. En ook komend seizoen zullen we een aantal activiteiten voor de kabouters en F-pupillen combineren. Gelukkig zijn heel veel mensen binnen de vereniging zich bewust van het belang van deze groep. Laten we daarom met z’n allen trots zijn op deze geweldige groep en hopelijk gaat die nog verder groeien.  En tot slot: De allereerste kaboutertrainer heeft een mooi plaatsje in onze tuin (zie foto) gekregen! “


Toelichting bij het laatste: op de Familiedag van 2 juni ontving Gert-jan namens de kabouters een heuse tuinkabouter met daarop de veelzeggende tekst “DFC’s eerste kaboutertrainer”.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com