FAMILIEDAG DFC (6): Globetrotters blijven Kaboutervaders net voor

2 juni 2007 519x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FAMILIEDAG DFC (6): Globetrotters blijven Kaboutervaders net voor

Vier seniorenteams trokken op deze zonnige Familiedag tegen elkaar ten strijde. De keepende broers Peters hadden een ploeg om zich heen verzameld onder de titel Globetrotters. Ook de familie Vuik ontbrak niet en nam deze keer deel onder de naam Amstelbron. De vaders van de DFC-kabouters begaven zich ook tussen de lijnen onder de merknaam Minikicks. Tenslotte was er nog een mix-team onder de naam DFC-combi, bestaande uit selectiespelers aangevuld met junioren.


Toernooileider Cees van der Sluis liet de vier teams gisteren een halve competitie draaien op halve velden met verkleinde goals. Door het warme weer smachtte menig team al snel naar rust, die dan ook ruim werd gegund. De Globetrotters won het toernooi ondanks een nederlaag. De officiële eindstand: 1 Globetrotters 3-6 (doelsaldo +3), 2 Minikicks 3-6 (-4), 3 Amstelbron 3-0 (+1) en 4 DFC-combi 3-0 (0).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com