FAMILIEDAG DFC (5): Junioren leveren fanatiek strijd – Chelsea wint toernooi

2 juni 2007 1777x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FAMILIEDAG DFC (5): Junioren leveren fanatiek strijd – Chelsea wint toernooi

De jeugd van DFC benutte de Familiedag om een mixtoernooi te spelen. Vier teams bestaande uit een mix van A-, B- en C-junioren namen het gisteren tegen elkaar op onder de aansprekende namen Barcelona, AC Milan, Chelsea en DFC.


De animo was zo groot dat de organisatie bijval oogstte met het besluit een volledige competitie te draaien. Er werd fanatiek strijd geleverd. Elk doelpunt werd met gejuich begroet. Chelsea won uiteindelijk het toernooi; DFC werd even verrassend als verdienstelijk tweede. De eindstand: 1 Chelsea, 2 DFC, 3 Barcelona en 4 AC Milan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com