FAMILIEDAG DFC (4): Een tuinkabouter voor Gert-jan van Es

2 juni 2007 577x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FAMILIEDAG DFC (4): Een tuinkabouter voor Gert-jan van Es

Meestal zet hij zijn kabouters spontaan in de schijnwerper – gisteren op de Familiedag van DFC werd hij even in het middelpunt van de belangstelling geplaatst.


Gert-jan van Es (44) is de geestelijk vader van de inmiddels rijke schare DFC-kabouters. Die vonden het met hun ouders tijd om Gert-jan te fêteren met zijn succesformule maar vooral te waarderen voor zijn ongekende inzet voor de jongste voetbalgroep. Een stevig boeket kreeg Gert-jan in handen gedrukt. Maar ook nog een stevig pakket. ,,Dat moet u nu wel openmaken”, maande een kabouter Gert-jan tot uitpakken. Uit de verpakking kroop een heuse tuinkabouter. Met een tekstbordje in de hand waarop viel te lezen: DFC’s eerste Kabouter Trainer.


,,Dat komt goed uit”, reageerde Gert-jan ad rem. ,,Want de kabouter in onze tuin heeft het half begeven.”


Op zijn beurt had Gert-jan ook ‘iets extra’s ‘ meegebracht voor zijn kabouters. Vier heerlijke reeds gesneden taarten. Gemaakt door de bekende oud-DFC’er Jan Schuurman, die het momenteel heel zwaar heeft door een ernstige ziekte van zijn vrouw. Jan was vroeger banketbakker.


Voor de kabouters was er na hun vele energie verslindende activiteiten ook nog een eigen barbecue op DFC’s hoofdveld. Om weer op krachten te komen. En ’s avonds sliepen ze vroeg en zacht…

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com