FAMILIEDAG DFC (3): Eén groot paradijs voor de kabouters

2 juni 2007 653x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FAMILIEDAG DFC (3): Eén groot paradijs voor de kabouters

Een grote feestdag. Zo beleefden gisteren de tientallen kabouters de Grote Familiedag van DFC. Alles zat mee. Mooi weer, een goede organisatie en heel veel leuke spelletjes. En natuurlijk een enorm springkussen om lekker op te ravotten.


De spelletjes gingen er weer in als koek. Niets in wedstrijdverband, geen prestatiedrang – gewoon lekker speels genieten zonder prijzen. Zoals met de slalom-loopwedstrijd op een hindernisbaan inclusief het kruipen door een tunnel. En natuurlijk de natte-sponsen-wedstrijd. Probeer een speler van de tegenpartij uit te gooien door hem te raken met een natte spons.


Ringwerpen over een pylon is ook een enorme uitdaging, bleek weer eens. En waterdragen is toch niet zo eenvoudig als je denkt… Ook voor voetbal was aandacht: doelschieten waarbij de hoeken de meeste punten opleverden. En dan was er ook nog een schavot. Arme ziel, die er moest plaatsnemen. Die kon rekenen op een regen aan natte sponsen. Gelukkig was het lekker weer…

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com