FAMILIEDAG DFC (2): Wijn, kaas en shuttle erg in trek….

2 juni 2007 1932x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FAMILIEDAG DFC (2): Wijn, kaas en shuttle erg in trek….

De sportzaal van DFC was gisteren tijdens de Familiedag het strijdtoneel van de badminton-liefhebbers. Organisatrice Sandra Verstegen wist het klaar te spelen dat dik tien mensen zich bezighielden met de nobele, veel conditie vergende sport van het racket en de shuttle.


Buiten bij de entree was Jan Breet al ’s morgens vroeg bezig met het aanleggen van een jeu de boules-baan. Daar komt toch aardig wat zand voor kijken, constateerde de met strohoed en veer uitgedoste Jan. Het aardige van jeu de boules is dat je tijdens de pauze wijn en Franse kaas krijgt voorgeschoteld. Althans bij Jan Breet. Opmerkelijk was in elk geval dat de belangstelling groot was, zodat gesproken kan worden van een geslaagd debuut van deze tak van sport op de Familiedag van DFC. Al even opmerkelijk mag het worden genoemd dat dit onderdeel ook het langst duurde van alle deel-evenementen. Maar ja, jeu de boules is nu eenmaal een echt gezelschapsspel in de buitenlucht, waarbij wijn en kaas belangrijker worden gevonden dan de sportieve drang. Zo hoort het eigenlijk ook….

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com