FAMILIEDAG DFC (1): Geweldig zangduo zorgt voor prachtfinale van topdag

2 juni 2007 626x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FAMILIEDAG DFC (1): Geweldig zangduo zorgt voor prachtfinale van topdag

Tevreden blikten de organisatoren gisteravond tijdens de afsluitende barbecue terug. Ook deze Familiedag van DFC was een geslaagd evenement geworden. Met dank aan het mooie weer, maar ook aan het enthousiasme van alle vrijwilligers en niet te vergeten de deelnemers.


Om twee uur ’s middags hadden die zich spelend of organiserend – en in sommige gevallen zelfs beide – gestort op een aantrekkelijke reeks deelevenementen. Met voetbaltoernooien voor senioren en junioren, een heuse jeu de boules-wedstrijd met wijn en kaas, fanatiek badminton in de sportzaal en vertederende maar even zo goed spannende en uitdagende spelletjes voor de allerjongste categorie: de kabouters.


En de afronding van de Familiedag waarmee DFC traditioneel het seizoen afsluit, mocht er ook zijn. Vanaf vier uur ’s middags konden de honderden belangstellenden genieten van een muzikale show van het duo Armand & Rosa, gesteund door hun geluidsman Kees. Lekker in het gehoor liggende liedjes, goede dansnummers. Daar doe je een stapje extra voor. Ton Lucas die het getalenteerde zangduo mede had aangetrokken, stak zijn tevredenheid niet onder stoelen of banken: ,,Geweldig duo!  Met dank aan twee bedrijven: Balder Welding Services (lasbedrijf) en KSD Service (schoonmaakbedrijf). Ze hebben de kosten van dit optreden voor hun rekening genomen. Geweldig gewoon.” Daardoor was sprake van een fantastische finale van een topdag. Met petje af ook voor de inzet van alle vrijwilligers en deelnemers.


Tekst en foto’s Familiedag DFC: FRED VAN DONGEN

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com