DFC was deze week weer flink aanwezig in de lokale bladen

28 juni 2007 1118x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC was deze week weer flink aanwezig in de lokale bladen

DFC was deze week weer flink present in de diverse Dordtse bladen. Aanleiding waren de ondertekening van het convenant met gemeente en KNVB vorige week vrijdag, en de presentatie van de spelersselectie voor het nieuwe voetbalseizoen zaterdag jl.


Weekblad Dordt Nu had vorige week een eigen verslaggeefster gestuurd naar de ondertekening van het convenant. Dat leidde onder meer tot een alleraardigste foto en het verwarren van voorzitter Ad van Dongen met diens broer Fred, die bij DFC de pr verzorgt. Nog voor alle duidelijkheid: Ad van Dongen ondertekende als voorzitter het convenant.


Weekblad De Stem van Dordt publiceerde mede op basis van het persbericht foutloos over het convenant. De krant vond het zo bijzonder dat ze bijna een halve pagina broadsheet aan deze gebeurtenis besteedde inclusief een foto. Al even groot was het stuk in De Stem van Dordt over de spelerspresentatie van afgelopen zaterdag. Met een foto van de selectie en van de technische staf rond het eerste. Eindredacteur Piet de Meer van De Stem: ,,DFC is er met berichtgeving altijd als eerste erbij en dat waarderen we zeer”.


Bijgaand fotokopieën van de persberichten waarmee DFC zich deze week weer via de bladen in de kijker zette.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com