DFC 1 wacht lang seizoen: 13 tegenstanders, 26 wedstrijden

14 juni 2007 649x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 wacht lang seizoen: 13 tegenstanders, 26 wedstrijden

DFC 1 speelt ook komend seizoen in de vierde klasse C van het zaterdagvoetbal. Dat blijkt uit de competitie-indeling voor standaardteams die vorige week donderdag door de KNVB Zuid I werd bekend gemaakt. De indeling voor de reserveteams en de jeugdelftallen is nog niet vrijgegeven.


Het wordt een lang seizoen voor het eerste want DFC is ingedeeld in een afdeling met dertien andere clubs. Dat betekent dat de competitie in 2007-2008 26 ronden duurt.  Dat zijn er vier meer dan vorig seizoen. Vergeleken met vorig seizoen treft DFC vijf nieuwe tegenstanders: Unitas (Gorcum), SVW (Gorcum), SVS’65 (Spijk), Leerdam Sport’55 en Groot-Ammers. De andere opponenten zijn bekende gezichten: Arkel, Asperen, Drechtstreek, HSSC’61, Lekvogels, Noordeloos, SC Reeland en Streefkerk.


De nieuwe competitie begint op zaterdag 1 september. Het speelprogramma is nog niet bekend. http://www.knvb.nl/zuid1


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com