Clubnieuws DFC: Zomereditie wordt deze week bezorgd

18 juni 2007 647x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Clubnieuws DFC: Zomereditie wordt deze week bezorgd

De Zomereditie van het Clubnieuws DFC wordt deze week bij de leden bezorgd. In deze aflevering van het DFC-magazine staat onder meer een gastcolumn van Piet Hein waarin deze onder de titel Zilvervloot een pleidooi houdt om de jeugdsecties van DFC en FC Dordrecht samen te voegen onder de naam DFC Dordrecht.


Verder zet Kees Schriek in zijn rubriek ‘kabouter-vader’ Gert-jan van Es in het zonnetje: Een gouwe gozer! In de rubriek Wie Ben Ik? stelt Martijn van der Waal (DFC 2) zich voor aan de leden. Onder de kop Het Succes van Fred en Cees wordt teruggeblikt naar het geslaagde 7TEGEN7 Toernooi dat in mei werd gehouden. Het Paaskamp voor de jeugd wordt in het magazine belicht met een paginagrote ansichtkaart.


De Oude Doos staat stil bij het DFC van eind 19de eeuw, toen er nog volop cricket werd gespeeld en het eerste in geblokte shirts speelde. Voor de gebruikelijke lunchafspraak had Don Fredo deze keer A1-jeugdspeler Thomas van Brakel uitgenodigd.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com