Avondvierdaagse: De eerste helft zit erop

7 juni 2007 596x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Avondvierdaagse: De eerste helft zit erop

De tweede dag van de Dordtse Avondvierdaagse is voor DFC succesvol verlopen. Alle deelnemertjes haalden ongeschonden de eindstreep. De eerste helft van het wandelfestijn zit er nu op.


Het 5 km lange parcours van woensdagavond bracht de deelnemers door de Stadspolders. Voor velen was dat een wandeling door de eigen vertrouwde buurt. Vanavond (donderdag) gaat de mars door het gebied rond het Wantijbad en het Wantijpark. Vrijdagavond is de finale. Het wandelgezelschap paradeert dan door de Dordtse binnenstad. Vanaf de Visbrug krijgen de deelnemers die avond muzikaal gezelschap. De slotavond staat ook dit jaar weer in het teken van de bijzondere cadeautjes, waarbij bloemen en snoepgoed traditioneel overheersen.


Bijgaand enkele door José de Kloe gemaakte foto’s van het DFC-gezelschap dat woensdagavond door de Stadspolders trok.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com