Archivaris Arie Heijstek zag kroonprins arriveren in Heerenveen

12 juni 2007 580x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Archivaris Arie Heijstek zag kroonprins arriveren in Heerenveen

,,DFC’ers zijn ook op andere plaatsen dan de Reeweg Oost aanwezig!”, meldt DFC-archivaris Arie Heijstek. Hij vervolgt: ,,Afgelopen zondag heb ik speciaal en exclusief voor de DFC-site de aankomst van Prins Willem-Alexander bij het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen vastgelegd.”


De kroonprins woonde in Heerenveen de openingswedstrijd van het Europees Kampioenschap voor Spelers onder de 21 bij. Dat duel ging tussen Nederland en Israël. Oranje won met 1-0 en heeft nu niet alleen een goede kans om de vorig jaar veroverde Europese titel te prolongeren, maar ook om volgend jaar aanwezig te zijn op de Olympische Spelen in Peking.


Bijgaande beelden spreken voor zich.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com