VISDAG DFC (2): Klaverjaskoning Marcel Baars nu ook Hengelkampioen

21 mei 2007 806x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor VISDAG DFC (2): Klaverjaskoning Marcel Baars nu ook Hengelkampioen

Marcel Baars, grensrechter van het eerste, is een veelzijdiger mens dan menigeen denkt. Hij is niet alleen een kei in spelregels, maar weet ook steeds succesvol om te springen met de klaverjaskaarten. Dat bezorgde hem vorige maand nog de titel van Klaverjaskoning van DFC.


Vissen schijnt hem ook goed af te gaan, maar dat is waarschijnlijk mede veroorzaakt door een sterke drang de familienaam in ere te houden. Zaterdag hengelde Marcel de meeste grammen vis uit de vijver van de Weedeweg in Dordrecht (vlakbij het stadion van FC Dordrecht), waar DFC speciaal voor de selectie een heuse viskamp organiseerde. Zodat hij nu ook door het leven wandelt met de titel Hengelkampioen op zak.


Het weer zat zaterdag lekker mee, de vissen waren wat minder meegaand zo reageerde menige deelnemer na afloop. Het mocht de pret niet drukken, zoals blijkt uit bijgaande fotoreportage van speler Stephan van Beusekom. En wie niet genoeg krijgt van die veelzeggende beelden, kan vanaf komende zondag terecht op de locale tv-zender Dordrecht TV. Die was toevallig in de buurt en greep het hengelfestijn meteen aan voor een ongetwijfeld humorvolle uitzending.


BIJGAAND een uitgebreide FOTOREPORTAGE van STEPHAN VAN BEUSEKOM (vanuit Barcelona dank – website-eindreacteur Fred van Dongen).


ZIE OOK OP DEZE SITE: Visdag DFC1 : Veel beet – zelfs in de bomen…

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com