VISDAG DFC 1: Veel beet – zelfs in de bomen…..

20 mei 2007 633x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor VISDAG DFC 1: Veel beet – zelfs in de bomen…..

De Visdag voor de selectie van DFC heeft zaterdag veel plezier opgeleverd. Dat kwam mede doordat verzorger Hans van de Berg en speler Marco van Woerkom af en toe meer beet hadden in de bomen dan in het water, meldt teamleider Cees van Woerkom.


De leiding van de viswedstrijd was in handen van hoofdscheidsrechter Peter Geyp. Hij werd ondersteund door de controleurs Co Hendriks, Gerard Bos en Cees van Woerkom. Winnaar werd grensrechter Marcel Baars. Merijn van Groesen werd wat betreft de vangsthoeveelheid nummer 2, Steve Rokette derde. Keeper Danny Peters pakte de poedelprijs ‘omdat die nog geen gram vis ving´.


De locale tv-zonder RTV Dordrecht was ook present tijdens de viswedstrijd die in een Dordtse vijver werd gehouden. Volgens Cees van Woerkom worden vanaf zondag 27 mei beelden uitgezonden in het veel bekeken programma Buurt TV.


BIJGAAND EEN FOTOREPORTAGE VAN CEES VAN WOERKOM (waarvoor uiteraard veel dank!)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com