TSC KAMPIOEN IN HOOFDKLASSE A-JUNIOREN

3 mei 2007 668x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor TSC KAMPIOEN IN HOOFDKLASSE A-JUNIOREN

TSC is gisteravond kampioen geworden in de hoofdklasse A-junioren door Dongen A1 in een beslissingswedstrijd met 1-0 te verslaan. TSC promoveert nu rechtstreeks naar de derde divisie. Beide ploegen waren in de reguliere competitie gelijk geëindigd op de eerste plaats. Bij deze gaan onze gelukwensen uit naar TSC.


DFC A1 eindigde in de hoofdklasse op de negende plaats dankzij een sterke eindsprint. De ploeg verzekerde zich daarmee van handhaving en kan zich nu richten op het populaire toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal. In de achtste finale van dit evenement ontmoet DFC volgende week dinsdagavond VVAC A1. Dat duel wordt gespeeld op de accommodatie van SC Reeland (Sporpark Reeweg in Dordrecht).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com