Trainersstaf DFC (1): Joop Brand technisch adviseur – Gerrit de Man looptrainer

20 mei 2007 3400x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Trainersstaf DFC (1): Joop Brand technisch adviseur – Gerrit de Man looptrainer

DFC kan in het nieuwe seizoen rekenen op technische assistentie van Joop Brand (links op de foto). De oud-Dubbeldammer was in de jaren 60 al actief voor DFC als speler van het eerste. De laatste decennia geniet hij bekendheid als hoofd jeugdopleiding bij onder meer landskampioen PSV en de sensatie van dit seizoen, AZ. Brand (70) heeft toegezegd adviseur te zijn van DFC’s nieuwe trainersstaf.


Ook een andere vurige wens van DFC’s huidige voorzitter Ad van Dongen gaat in het nieuwe seizoen in vervulling. Gerrit de Man, de voorbije jaren al actief bij de begeleiding van DFC’s kaboutersectie, wordt looptrainer. Twaalf keer per seizoen zal hij in overleg met de trainers spelers de kneepjes van de juiste, meest effectieve loophouding bijbrengen. De Man (rechts op de foto) is de zwager van selectiebegeleider Fred Eland en is gediplomeerd atletiektrainer.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com