Stem van het Weekend roept Ad Heijsman uit tot ‘Dordtenaar van de Week’

4 mei 2007 1945x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Stem van het Weekend roept Ad Heijsman uit tot ‘Dordtenaar van de Week’

Het blad De Stem van het Weekend heeft in zijn editie van vrijdag oud-DFC-voorzitter Ad Heijsman uitgeroepen tot Dordtenaar van de Week. Dat leverde Ad, thans preses van succesclub FC Dordrecht, een paginagroot interview met foto op (zie inzet).


Heijsman brak drie weken gelden zijn heup op twee plekken. Na dagenlange opname in het ziekenhuis, vertoeft hij weer thuis. Voor beweging is hij voorlopig nog aangewezen op krukken, een rolstoel en vrienden die hem naar elders vervoeren. Zodoende was Ad vorige week zaterdag present bij DFC’s laatste competitiewedstrijd thuis tegen Drechtstreek.


In het interview zegt Heijsman het ‘fantastisch te vinden dat FC Dordrecht meedoet aan de nacompetitie om promotie naar de eredivisie’. Verder rekent hij even voor dat hij (opgegroeid bij DFC) twaalf jaar penningmeester is geweest bij onze club en daarna nog vijf jaar lang (co)voorzitter.


Terugblikkend op die imposante periode: ,,Het was in een woord fantastisch. We hebben met DFC verschillende periodetitels behaald en zijn gepromoveerd van de vierde naar de eerste klasse zondag”.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com