Opsporing Verzocht: DFC is naarstig op zoek naar E-pupillen

27 mei 2007 711x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Opsporing Verzocht: DFC is naarstig op zoek naar E-pupillen

Het jeugdbestuur van DFC is dringend op zoek naar spelers voor de zg. E-pupillen. Onder die categorie vallen volgens de KNVB-normen kinderen die geboren zijn in de jaren 1997 en 1998 en dus 10 of 9 jaar zijn.


,,We hebben nog te weinig E-pupillen. Met deze publicatie vragen we van leden van DFC en bezoekers van de website of ze een buurkind, neefje, nichtje, speelkameraad etc. kennen die in 1997 of 1998 is geboren en wil gaan voetballen. Het zou fantastisch zijn als men zo’n jongen of meisje al dat niet via familie of andere bekende benadert en bereid vindt volgend seizoen het DFC-shirt aan te trekken”, aldus jeugdvoorzitter Bert Huijbens.


Wat heeft DFC onder meer  te bieden?


– Een gedegen voetbalopleiding voor kabouters, pupillen en junioren o.l.v. algemeen technisch coördinator Arie Evers met technische adviezen van Joop Brand, bekend als hoofd opleidingen jeugdvoetbal van onder meer landskampioen PSV;


– Een modern clubgebouw met ruime sportzaal voor sportieve en recreatieve binnenactiviteiten;


– Hoge prioriteit voor het besef van waarden en respect en clubbegeleiding door overheid en bond.


Wil je lid worden? Aanmeldingsformulieren zijn verkrijgbaar in het clubgebouw (t078 – 613 4077). Maar je kunt je ook aanmelden per e-mail bij onder anderen de secretaris van DFC mevrouw W. Versteeg en de jeugdbestuursleden Bert Huijbens  en Gerard Peters. Hun e-mailadressen zijn:


willyversteeg@12move.nl


BertHuijbensDFC@live.nl


gapeters@planet.nl


Je kunt ook naar de zg. overschrijvingsavonden komen. Zie het volgende onderwerp op deze site.


De E-pupillen spelen doorgaans op zaterdagmorgen. De trainingstijden zijn in principe dinsdag- en donderdagavond aanvang 18.00 uur. De pupillen-contributie bedraagt 23,75 euro per kwartaal.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com