Nederlaag DFC tegen kersverse hoofdklasser Barendrecht (1-3)

23 mei 2007 678x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nederlaag DFC tegen kersverse hoofdklasser Barendrecht (1-3)

DFC heeft het gisteravond moeten afleggen tegen de kersverse hoofdklasser Barendrecht. De ploeg verloor met 1-3 na een 1-1 ruststand. Sadik Karasahin bracht DFC zelfs op een 1-0 voorsprong maar nog voor rust kwam Barendrecht, dat in april kampioen werd van de eerste klas, langszij. Na rust drukten de wat meer bedrevener spelers van Barendrecht door naar 1-3.


DFC speelde voor rust een puike partij waarin het klassenverschil nauwelijks zichtbaar was. Aanwinst Maarten Zilverschoon en Marco van Woerkom speelden voorbeeldig. Na rust kreeg de wedstrijd een andere wending dan nodig was. Diverse spelers moeten echt nog leren wat betreft zelfdiscipline, oordeelde leider Cees van Woerkom (foto).


Dinsdagavond 29 mei oefent DFC 1 thuis tegen  EBOH  2 zondag.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com