Meeste site-bezoekers wisten het al: AC Milan wint Champions League

24 mei 2007 768x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Meeste site-bezoekers wisten het al: AC Milan wint Champions League

Voor de meeste bezoekers van de website van DFC kwam de zege (2-1) van AC Milan op Liverpool in de finale van de Champions League niet als een verrassing. Uit de enquête die de voorbije twee weken op deze site liep, bleek dat 58,2 procent van oordeel was dat AC Milan gewoon na de gewone speeltijd zou winnen.


In totaal namen 165 bezoekers deel aan de enquête, waarvan de stelling luidde: Liverpool en AC Milan spelen woensdag 23 mei in Athene de finale van de Champions League. Twee jaar geleden stonden ze ook in de finale tegenover elkaar. Liverpool won toen na een sensationeel duel (3-3) na strafschoppen. Wat verwacht u op 23 mei a.s.?


De officiële uitslag:


58,2 procent (96 stemmen): AC Milan wint na 90 minuten


24,2 procent (40 stemmen): Liverpool wint na de gewone 90 minuten


11,5 procent (19 stemmen): Liverpool wint na verlenging c.q. strafschoppen


6,1 procent (10  stemmen): AC Milan wint na verlenging c.q. strafschoppen


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com