Kwartfinales Dordt Centraal Jeugdbokaal: DFC A1 vanavond tegen Wieldrecht

8 mei 2007 707x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kwartfinales Dordt Centraal Jeugdbokaal: DFC A1 vanavond tegen Wieldrecht

In de kwartfinale van het populaire toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal ontmoet DFC A1 vanavond (dinsdag 15 mei) Wieldrecht A1. Die ploeg kwalificeerde zich bij de laatste acht door nipt maar knap te winnen van VVGZ (3-2).  DFC bereikte de kwartfinales door VVAC met 6-1 te kloppen. Grote man bij DFC was wat betreft de productie spits Ebo Ozturk (foto) die een hattrick verrichtte.


Het treffen tussen DFC en Wieldrecht begint om half acht en wordt gespeeld op het Sportpark Reeweg (SC Reeland). De andere kwartfinalisten zijn Oranje Wit A1, bekerhouder ASWH, RCD, Dubbeldam, EBOH en De Alblas.


De uitslagen van de vorige week gespeelde wedstrijden in de achtste finales:  DFC – VVAC 6-1, Wieldrecht – VVGZ 3-2, Oranje Wit A1 – Oranje Wit A2 3-1, Drechtstreek – RCD 0-1, Dubbeldam – Rijsoord 4-0, ASWH – SC Reeland 3-1, EBOH – Pelikaan 3-0 en De Zwerver – De Alblas 1-5.http://www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com