Foto’s van de moeder van Lars…

2 mei 2007 1692x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Foto’s van de moeder van Lars…

De website van DFC kreeg deze week foto’s toegezonden van wedstrijden van het allerjongste pupillenteam, DFC F1. Het zijn beelden uit de wedstrijden die F1 speelde tegen de broertjes van SC Amstelwijck en OMC. Ze zijn gemaakt door José de Kloe, onder de F-jes en kabouters meer bekend als ‘De Moeder van Lars’.


De eerste foto van de serie geeft tevens aan dat het vrijwilligerswerk heel breed is. Een idee voor andere teams?


De fotoserie (José enorm veel dank!) toont ook aan dat het een gouden greep is geweest van de KNVB om elk F-duel te laten eindigen met strafschoppen. Dat is altijd een spektakel apart. En… begon Dirk Kuijt al op F-leeftijd niet met het feilloos benutten van elfmeters?

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com