Feestavond zorgt voor leuk slot van een ‘al met al geslaagd seizoen’

27 mei 2007 2349x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Feestavond zorgt voor leuk slot van een ‘al met al geslaagd seizoen’

Met een gezamenlijk feestje in het clubgebouw hebben DFC 1, DFC 2, DFC A1 en DFC B1 vrijdagavond jl. het seizoen afgesloten. Een en ander was mogelijk gemaakt door DFC’s actieve begeleidingscommissie (Ton Lucas, Cees van Woerkom, Fred Eland en Geug Leendertse).


Tussen de natjes en droogjes door werd stevig gedanst op de door Joris Booy Discoshow uitgekozen muziek. Cees van Woerkom ontpopte zich met zijn salsa-koningin tot een ware tango-kampioen van het niveau Messi. Hulde dus. Tussen de vrolijke bedrijven door werden er ook nog enkele officiële handelingen verricht met onder meer toespraakjes van het jeugdbestuur.


De organiserende begeleidingscommissie zegt te kunnen terugblikken op een al met al geslaagd seizoen ‘met een leuk slot in de vorm van deze feestavond’. ,,En bij deze bedanken we ook weer alle mensen die zaterdagmorgen na het feestje de boel weer op eigen initiatief keurig hebben opgeruimd”, aldus begeleider Cees van Woerkom in een e-mailtje aan website-eindredacteur Fred van Dongen. Laatstgenoemde dankt bij deze Cees dat hij weer heel alert heeft gedacht aan de website. En dat zelfde geldt voor Stephan van Beusekom die bijgaande foto’s doormailde.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com