Enquête website DFC: Ruim een kwart dacht dat Man Utd alles zou gaan winnen

2 mei 2007 606x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Enquête website DFC: Ruim een kwart dacht dat Man Utd alles zou gaan winnen

Manchester United werd woensdagavond uitgeschakeld voor de finale van de Champions League. Dat was een teleurstelling voor iets meer dan een kwart van de deelnemers aan de enquête die de afgelopen dagen stond op de website van DFC. Zij hadden er op gerekend dat Man Utd deze maand voor een grand slam zou zorgen door de Champions League te winnen, Engels kampioen te worden en de Engelse beker te veroveren. Die laatste twee titels liggen overigens nog steeds binnen het handbereik van de Mancunians.


De stelling op de site luidde: Manchester United kan de komende weken voor een unieke prestatie zorgen door drie grote titels binnen te slepen. De ploeg heeft nog volop kansen op het winnen van de Champions League, het kampioenschap van Engeland en de vermaarde FA Cup. Wat verwacht U?


138 Bezoekers van de site brachten hun stem uit. De officiële uitslag:


29,7 procent (41 stemmen): Manchester Utd grijpt overal naast


28,3 procent (39 stemmen): Manchester Utd verovert maar twee prijzen


26,8 procent (37 stemmen): Manchester Utd zorgt voor een zg. Grand Slam door alle drie prijzen te pakken


15,2 procent (21 stemmen): Manchester Utd wint maar één titel


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com