DORDT CENTRAAL JEUGDBOKAAL (2): DFC A1 klopt EBOH en deelt met RCD

30 mei 2007 692x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DORDT CENTRAAL JEUGDBOKAAL (2): DFC A1 klopt EBOH en deelt met RCD

In de halve competitie met wedstrijden van 2 x 15 minuten om te bepalen wie in het toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal 5de, 6de en 7de zou worden, liet DFC A1  uitstekend voetbal zien.


De ploeg opende tegen EBOH, waarvan vorig jaar nog in de halve finale werd verloren.  DFC moest twee keer een achterstand wegwerken maar deed dat met een voorbeeldige mentale veerkracht. De eerste gelijkmaker kwam van Sabit Kayhan, de tweede kwam op naam van Marvin Hooplot na een sublieme actie van Ebu Ozturk. Met een schitterend afstandsschot in de kruising bezorgde Tijmen Bruning (foto) DFC uiteindelijk de verdiende zege: 3-2.


Aangezien EBOH en RCD vervolgens de punten deelde, wist DFC dat het tegen RCD aan een gelijkspel voldoende had om de halve competitie te winnen en dus als 5de te eindigen. Toen er eenmaal 1-1 op het scorebord stond, was het voor DFC een kwestie van rustig uitspelen. Dat lukte dan ook. DFC”s enige treffer kwam op naam van Ebu Ozturk.


DFC-leider Rens Vuik was na afloop niet alleen zeer te spreken over de prestatie van zijn manschappen, hij constateerde ook dat de ploeg zich maximaal sportief had gedragen. ,,Beide wedstrijden leverden ons 14 sportiviteitspunten op, het maximaal haalbare.”


http://www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com