DORDT CENTRAAL JEUGDBOKAAL (1): DFC 5de – Wieldrecht winnaar

30 mei 2007 824x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DORDT CENTRAAL JEUGDBOKAAL (1): DFC 5de – Wieldrecht winnaar

DFC A1 is fraai vijfde geworden in het populaire jeugdtoernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal.


De ploeg van trainer Frank Zwakhals en leider Rens Vuik speelde dinsdagavond een halve competitie met EBOH en RCD om uit te maken wie in de eindstand vijfde, zesde en zevende zou worden.


DFC, dat vorige week in de kwartfinale werd uitgeschakeld door finalist Wieldrecht, klopte EBOH met 3-2 en deelde vervolgens de punten met RCD (1-1).  Sabit Kayhan (foto) zorgde tegen EBOH voor DFC”s openingstreffer.  Aangezien RCD en EBOH elkaar in evenwicht hielden (1-1), eindigde DFC als 5de, werd RCD 6de en moest EBOH genoegen nemen met de 7de plek.


De toernooi-finale vrijdagavond tussen Wieldrecht en Dubbeldam werd met 1-0 gewonnen door Wieldrecht. Wieldrecht vloerde in de halve eindstrijd De Alblas met 2-1 terwijl Dubbeldam in de andere semi-finale Oranje Wit na strafschoppen uitschakelde. Na de reguliere speeltijd stond er 1-1 op het bord. De verliezende halve finalisten speelden gisteravond vervolgens om de plekken 3 en 4 in het eindklassement. Oranje Wit won dat duel om de derde plaats met 2-0.


Eindstand: 1 Wieldrecht, 2 Dubbeldam, 3 Oranje Wit, 4 De Alblas, 5 DFC, 6 RCD en 7 EBOH.


http://www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com