Don Fredo wandelt langs Spaanse sponsors van DFC

23 mei 2007 1098x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Don Fredo wandelt langs Spaanse sponsors van DFC

In een lekker zonnig Torremolinos, La Carihuela heeft website-eindredacteur Fred van Dongen vanmorgen een fotografische wandeling gemaakt langs diverse zaken hier die DFC indirect sponsoren.


Vorig jaar benutte Ton Lucas, de financiële steunpilaar van DFC’s eerste selectie, enkele dagen vakantie in het zuiden van Spanje om Nederlandse (horeca)zaken te strikken voor een advertentie op de slideshow die elke dag op de tv-schermen in het DFC-gebouw draait. Die bedrijven zegden Ton in ruil financiële steun toe bij zijn activiteiten voor het eerste én de jeugd van DFC. Ton hoopt dat dit volgend seizoen ook zal gebeuren. Om hem alvast een handje te helpen, maakte Fred van Dongen (ook bekend als Don Fredo) een fotografisch rondje langs de sponsorvelden in La Carihuela. Dat leverde wat beelden op van bekende Nederlandse horeca-zaken als Het Hof van Holland, Het Trefpunt en De Babbelaar. Stuk voor stuk leuke eetzaken met stevig bargebeuren.


Voor de meeste DFC’ers zal Ben van Veen de bekendste Nederlandse sponsor in ‘den vreemde’ zijn. Hij speelde jarenlang bij DFC en was ook actief bij Bar Gebeure. Nog steeds volgt Ben de verrichtingen van DFC via de website. Ben, echtgenote Carla en zoon Maurice begonnen in 1991aan een horeca-avontuur in het oude vissersplaatsje La Carihuela dat inmiddels is uitgegroeid tot het sympathiekste deel van toeristische trekpleister Torremolinos. Het drietal heeft de horeca inmiddels vaarwel gezegd. Ben en Maurice ontdekten in het zuiden van Spanje een nieuwe markt: computers en satelliet-tv. Honderden Nederlanders die aan de Costa del Sol wonen, benutten de expertise van Ben en Maurice (BeMaCom.Sat heet hun bedrijf) om thuis via de schotel naar Nederlandse tv-programma’s te kijken. Of laten zich thuis in Spanje door Bemacom op internet aansluiten zodat nog makkelijker kan worden gecommuniceerd met het thuisfront.


http://www.bemacompsat.com


http://www.boemerangspanje.com


http://www.het-trefpunt.com


http://torremolinos.startkabel.nl


http://www.het-trefpunt.com/html/hof.html


http://www.babbelaar.net

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com