Don Fredo gesignaleerd in dug-out van Real Madrid

16 mei 2007 709x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Don Fredo gesignaleerd in dug-out van Real Madrid

Na de bekende Don Leo (Beenhakker) die ook daar ooit successen vierde, is gisteren in het vermaarde stadion Santiago Barnabeu in Madrid een andere Nederlandse Don gesignaleerd in de dug-out van Real Madrid. Het bleek de in DFC-kringen bekende Don Fredo te zijn. Alleen de DFC’ers Cees van Woerkom en Cees Bel waren gisteren op de hoogte van Don Fredo’s  verrassende aanwezigheid in Madrid. Cees & Cees hopen de vacante plek naast Don Fredo in de dug-out van de Koninklijke ooit te mogen bezetten. Wie niet?


De Koninklijke is met afstand de historisch gezien grootste club van Europa. Afgelopen zondag nam de equipo van Ruud van Nistelrooy de leiding in de Spaanse Primera División over van Barcelona. In Spanje zijn nog vier competitieronden te spelen. Don Fredo kreeg een waarlijk koninklijk onthaal met een rondleiding door Santiago Bernabeu. Of hij zijn betrokkenheid bij Real Madrid mag verstevigen, hangt af van een soort inburgeringscursusje.


Don Fredo hoopt op assistentie van DFC’ers bij het beantwoorden van allerlei vragen over Real Madrid. De eerste vraag oogt simpel. Hoeveel keer won Real Madrid de Europa Cup 1(landskampioenen) inclusief de Champions Laegue? Stuur je antwoord met je naam per email naar fre.do@inter.nl.net


Wie later deze maand ook enkele  andere Koninklijke vragen goed beantwoordt, dingt in elk geval mee naar een Koninklijke vermelding op de website van DFC.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com