DFC gunt Daaf Stok geen zege bij afscheid van SC Reeland (2-0)

12 mei 2007 1546x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC gunt Daaf Stok geen zege bij afscheid van SC Reeland (2-0)

In een vriendschappelijk duel was DFC vanmiddag SC Reeland (zaterdag) de baas met 2-0 na een 1-0 ruststand. Reeland benutte de wedstrijd om afscheid te nemen van zijn routinier en rots in de branding Daaf Stok (foto). Hij kreeg een kwartier voor tijd een zogeheten publiekswissel. Daaf heeft ook menigmaal bij DFC gespeeld.


DFC-trainer Laurens Gerlich had in zijn basiself plekken toebedeeld aan de A-jeugdspelers Ebu Ozturk en Frederik Mastenbroek. Ook speelde Maarten Zilverschoon die per 1 juni a.s. officieel overstapt van SC Amstelwijck naar DFC mee als aanvaller. Gerlich was na afloop tevreden over het vertoonde spel. De goals van DFC kwamen op naam van Sadik Karasahin en Ebu Ozturk.


Met de zege trok DFC de lijn uit de onlangs afgesloten competitie voort. Daarin won het ook twee maal van SC Reeland. Voor de gasten was het de laatste keer dat ze onder de naam Reeland aantraden. Volgens seizoen heet de club van het Sportpark voortaan SC Emma.

Op 22 mei treedt DFC op eigen veld aan tegen de kersverse zaterdaghoofdklasser Barendrecht. Ook dit betreft een oefenwedstrijd.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com