DFC C1 eindigt als derde op toernooi van Pelikaan

21 mei 2007 862x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC C1 eindigt als derde op toernooi van Pelikaan

DFC C1 is verdienstelijk derde geworden op het jeugdtoernooi van Pelikaan in Zwijndrecht afgelopen zaterdag.


De basis van DFC bestond uit vrijwel alle spelers voor het seizoen 2007-2008, meldt leider Johan van Ammelrooy.


Het toernooi werd overigens gewonnen door het organiserende Pelikaan.  Als tweede eindigde Zwaluwen. DFC speelde zes toernooiwedstrijden, waarvan het er vier won. Dat gebeurde tegen ‘s- Gravendeel C1 (0-1), Excelsior Rotterdam C3 (3-0), SC Emma C1 (0-1) en de uiteindelijke toernooiwinnaar Pelikaan C1 (0-1). Twee keer werd verlies geleden: tegen Barendrecht C2 (1-2) en Zwaluwen C1 (2-1). Conclusie: een veelbelovende start voor het nieuwe seizoen. De C-jeugd wordt dan getraind door Ruud Hendriks (foto).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com